бг еn ru
Рекламна кампания

Стартира рекламна кампания за набирането на първите клиенти на Резиденция "Детелина", които да прекарат част от времето си сред комфортна обстановка, чист въздух и квалифициран персонал.

Ние търсим хора, които да искат да се почувстват по-различно, по-специално и в зависимост от нуждите си да бъдат приети по най-добрия начин за тях. 

Услугите, които предлагаме са съобразени с нуждите на възрастните хора, за това те да могат сами да се грижат за себе си, сами да успяват да поддържат тонуса и здравето си, а ако все пак имат нужда от помощ - на среща са нашите квалифицирани специалисти.

Резиденция "Детелина" разполага с рехабилитационен център, снабден със съвремнно и съобразно с това ново медицинско ободурване. Всички уреди са подходящи за хора след болничен престой, както и за раздвижване на възрастните хора през определен период от време. Сградата има и оборудван лекарски кабинет с масажно легло, предназначен за периодични прегледи от различни специалисти при нужда. Мястото за разпускане, свободно време и социализация е нашата Дневна, в която гостите ни спокойно могат да се насладят на различни тихи игри, изкуства, както и да се отпуснат на меката мебел с книга в ръка или пред телевизора. 

Ако търсите най-подходящото място за отдих, раздвижване и спокойствие за Вашите близки или за Вас самите, моля не се колебайте и ни потърсете. Връзка с нас може да откриете на селекция "КОНТАКТИ".