бг еn ru

Резиденция Детелина - Дом за активни възрастни, Център за здраве, грижи и дълголетие!

Освен стандартните условия и грижи в комфортна среда (стаи и общи помещения), лична хигиена, храна 4 пъти на ден (закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря), ежедневни занимания и анимация, предлагаме и индивидуални програми за рехабилитация и възстановяване след инсулт, кинезитерапия и физиотерапия, хранене по индивидуална диета, топли и студени напитки, плодове и други допълнителни услуги, подробно описани в уебсайта ни.

Базовата месечна цена за настаняване зависи от избора на стая и необходимите основни грижи които трябва да бъдат полагани за съответният гост. Тя се договаря индивидуално и варира от 800 до 1000 лв. на месец. Включва настаняване, основни грижи и храна, контрол на жизнените показатели, следене на общото здравословно състояние и приема на лекарствени средства от медицинска сестра и преглед от общопрактикуващ лекар по график.

Необходимостта от рехабилитация по предписание на лекар, допълнителни медицински услуги, изследвания и прегледи от лекар специалист, подсигуряването на лекарствени и хигиенни средства като памперси, подложки и други, както и различни други необходими услуги и грижи не са включени в базовите цени. Те се уточняват допълнително и се вписват в договора за настаняване като цената за тях се заплаща отделно.

Стаите ни са с възможности за настаняване на двама, трима или четирима човека, с тераса или без тераса. 

Ние сме се постарали да предложим луксозно обзавеждане на нашите гости, сградата е построена и организирана по Белгийски стандарт и полагаме усилия гостите ни да се чувстват като в домашни условия и среда.

Ако ви е необходима повече информация можете да се свържете с нас на телефон +359 888 999 153 или да ни дойдете на гости в Резиденцията с предварителна уговорка на посоченият телефон. 

Не отлагайте контакта си с нас, защото местата ни за настаняване са ограничени.