бг еn ru
Предстоящо откриване на Резиденция

Скоро ще отвори врати Резиденция "Детелина", разположена в най-горния край на курортно селище в с. Подгорие, община Костенец. Това е една напълно оборудвана и завършена луксозна постройка, която предлага различни услуги и грижи за Вашите близки. При нас ще намерите уютни помещения, обзаведени с мебели, съобразени с нуждите на възрастните хора, стаи със собствен санитарен възел. Има възможност за донасянето на лични мебели и вещи, за постигане на по-приятно пребиваване.
Нашата цел е да предложим на Вашите близки условия, близки до домашните, за да могат те да се чувстват напълно защитени и спокойни.
Резиденцията разполага с „Рехабилитационен център”, който би спомогнал на нашите гости за подобряване физическото им здраве и тонус, както и възможността за осъществяването на различни групови занимания по ръководството на аниматор.
Около и в нашата Резиденция може да намерите различни кътчета за отдих, в които да усетите спокойствието и хармонията на екологично чистото, тихо и спокойно място, където е разположена нашата сграда.
Ще се радваме, ако бъдете наши гости. Очакваме Ви скоро!